Cake Smash Fotoshoot Dalfsen – Melle

Cake Smash Fotoshoot Dalfsen – Melle

Cake smash fotoshoot Dalfsen – Melle en zijn ouders. Nog één maand en dan wordt Melle 1 jaar. Zijn ouders vonden het een leuk idee om voor zijn verjaardag een cake smash fotoshoot te laten maken. Voor deze cake smash fotoshoot hadden we een taart in de kleuren wit en mint laten maken. De achtergrond setting voor de fotoshoot werd in dezelfde kleuren opgebouwd. Daarna begonnen we met een aantal foto’s van Melle buiten met zijn nieuwe fiets en binnen werden er foto’s samen met zijn ouders Priscilla en Tim gemaakt.

Tijdens een cake smash fotoshoot worden er ook altijd een aantal foto’s gemaakt zonder de taart. Melle vond de ballonnen om hem heen geweldig om mee te spelen. De taart werd daarna bij Melle neergezet. Maar…na een heel klein stukje proeven bleek dat Melle de taart een heel stuk minder leuk vond. De ballonnen werden er snel weer bijgehaald.

Credits voor de zoals altijd geweldige taart: Ilona Benjamins ten Caat

Cake smash fotoshoot Dalfsen

Cake smash fotoshoot Dalfsen

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.