Cake smash fotoshoot Drenthe – Silvan

Cake smash fotoshoot Drenthe – Silvan

Cake smash fotoshoot Drenthe – Silvan. Voor de eerste verjaardag van Silvan wilden zijn ouders graag een cake smash fotoshoot met een dino thema. De taart werd besteld in een groene kleur en de setting werd aangekleed met accessoires die zij mooi vonden. Silvan moest eerst een beetje wennen aan de taart en vond stiekem de ballonnen wat leuker. Vooral dat eerste hapje smaakte nog niet zo lekker. Maar na wat aanmoediging had hij de smaak te pakken en pakte hij rustig stukjes van de taart. Niet zo uitbundig als zijn ouders vooraf hadden verwacht, maar zeker niet minder leuk. Bedankt voor de leuke fotoshoot!

Cake smash fotograafCake smash fotoshoot DrentheCake smash fotoshoot jongenFotoshoot eerste verjaardagCake smash fotoshoot DrentheCake smash fotograaf

Misz-Baksel bedankt voor het maken van de taart!

Cake smash fotoshoot Drenthe
Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Drenthe, Overijssel, Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.