Cake smash fotoshoot Drenthe

Cake smash fotoshoot Drenthe

Cake smash fotoshoot Drenthe | Wat is het altijd leuk om cake smash fotoshoots te mogen maken! Kleine handjes in de taart, lekker kliederen en de reactie op de smaak van de taart. Een hele ontdekkingstocht! Zo ook tijdens deze cake smash fotoshoot waar dit vrolijke meisje veel plezier had tijdens haar fotoshoot. Haar moeder had zelf de versieringen al klaar liggen en nadat de setting stond, gingen de handjes meteen in de taart. En ook haar moeder kreeg taart op haar gezicht geduwd. Een leuke fotoshoot! Melissa, bedankt voor de leuke fotoshoot!

 

Cake smash fotoshoot Drenthe

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.