Cake smash fotoshoot Emmen – Isabella

Cake smash fotoshoot Emmen – Isabella

Cake smash fotoshoot Emmen – Isabella. Altijd leuk om bij mensen terug te komen voor een volgende fotoshoot! Een paar jaar geleden mochten we een cake smash maken van Madelaine. Haar moeder Marcy belde me nu vlak voor de 1e verjaardag van Madelaine’s zusje Isabella. Ze wilde deze cake smash graag bij dezelfde fotograaf doen. Dat vinden we altijd leuk!

Om het nog een groter feestje te maken, werd er een extra taart besteld zodat ook grote zus Madelaine een eigen taart had tijdens de cake smash. Marcy had ook voor deze fotoshoot weer thema kleuren uitgekozen en zelf voor accessoires gezorgd. Voor de taarten was gekozen voor twee tinten roze met details in zwart en goud. De meiden kregen beide witte jurkjes aan.

De meiden mochten eerst samen met de ballonnen spelen, en daarna begonnen we met Isabella en haar taart. Het was allemaal een beetje spannend. Maar toen grote zus Madelaine naast haar kwam zitten met haar taart en er zichtbaar van genoot, begon Isabella ook voorzichtig van de taart te eten. Lief om te zien!

Bedankt voor de leuke cake smash fotoshoot!

Misz Baksel bedankt voor het maken van de taart.

Cake smash fotoshoot Emmen

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.