Cake smash fotoshoot Emmen

Cake smash fotoshoot Emmen

Cake smash fotoshoot Emmen. Voor deze kleine meid was er een extra feestje vlak na haar 1e verjaardag. Haar ouders hadden namelijk een cake smash fotoshoot bij ons geregeld. In overleg bouwden we de achtergrond setting voor de fotoshoot op en werden er een heleboel ballonnen opgeblazen. Daarna konden we beginnen met het maken van een aantal foto’s van het gezin. Voordat de taart neergezet werd maakten we nog een aantal foto’s spelend met de ballonnen. De taart werd neergezet en al snel zaten haar handjes en snoetje eronder. Ook opa en oma die op visite waren, keken vanaf de bank toe hoe hun kleindochter aan het smullen was van de taart. Haar mooie witte jurk was al snel helemaal roze. Bedankt voor de leuke cake smash fotoshoot!

De mooie taart werd gemaakt door Miszbaksel

cake smash fotoshoot meisje cake smash fotoshoot Emmen Fotoshoot 1e verjaardag Detail cake smash fotoshoot cake smash fotoshoot Emmen

 

Cake smash fotoshoot Emmen

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.