Cake smash fotoshoot Epe – Romé

Cake smash fotoshoot Epe – Romé

Cake smash fotoshoot Epe – Romé. De eerste verjaardag van Romé werd nog een groter feestje door de cake smash fotoshoot, die haar moeder al maanden voor haar eerste verjaardag bij ons gereserveerd had. In de ochtend had de kleine meid geen verjaardagsvisite, dus een mooi moment om de fotoshoot in te plannen. In overleg met de ouders werd er een rustige achtergrondsetting gekozen. De ballonnen werden opgeblazen en de vlaggetjes opgehangen. We begonnen met het maken van een aantal gezinsfoto’s en daarna was het tijd om lekker met de ballonnen te gaan spelen. Dat was leuk! Er werden ook nog bellen geblazen, waar Romé aandachtig naar keek. Daarna kon het smashen echt beginnen. De taart werd neergezet en Romé zat al snel met haar handjes in de taart om vervolgens van de taart te smullen!

Roy, Merel en Romé bedankt voor de leuke fotoshoot! En gefeliciteerd met de eerste verjaardag van jullie dochter!

cake smash fotoshoot Epecake smash fotoshoot Epecake smash fotoshoot Epecake smash fotoshoot Epecake smash fotoshoot Epecake smash fotoshoot Epecake smash fotoshoot Epecake smash fotoshoot Epe

Cake smash fotoshoot Epe

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.
Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel, Epe of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.