Cake smash fotoshoot Hardenberg

Cake smash fotoshoot Hardenberg

Cake Smash fotoshoot Hardenberg – Baby Zoë. Een cake smash fotoshoot is altijd super leuk om te doen. En zo ook de cake smash van Zoë! We kwamen bij het gezin thuis waar moeder Nieke en de oma van Zoë aanwezig waren en de stemming extra vrolijk maakten. Voor de fotoshoot had Nieke gezegd dat ze het idee had dat Zoë de taart rustig zou gaan opeten, en daar kreeg ze helemaal gelijk in. Meteen gingen de handjes in de taart en rustig likte ze letterlijk haar vingers af. Nieke bedankt voor de leuke fotoshoot! Hier alvast een klein voorproefje van jullie foto’s.

De super mooie mega cupcake taart is weer gemaakt door Ilona Benjamins – ten Caat, bedankt!

Cake smash fotoshoot Hardenberg Cake smash fotoshoot meisje Cake smash fotoshoot Hardenberg Cake smash fotoshoot Hardenberg Cake smash fotoshoot roze

Cake smash fotoshoot Hardenberg

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.