Cake smash fotoshoot Hasselt – Sem

Cake smash fotoshoot

Cake smash fotoshoot Hasselt – Sem

Cake smash fotoshoot Hasselt – Sem. In september zou Sem zijn eerste verjaardag vieren. Dat moest natuurlijk een feestje worden! Zijn moeder Carola had daarom ruim van te voren een cake smash fotoshoot bij ons geregeld. De kleuren groen en goud werden vooraf gekozen voor de taart en decoratie.

In de week voor zijn verjaardag was het dan zover, en stond de cake smash fotoshoot ingepland. Samen met de ouders van Sem bouwde ik de achtergrondsetting op. Er werd gekozen voor groene, witte en gouden ballonnen en een bijpassende slinger.

We begonnen met het maken van een aantal gezinsfoto’s. Daarna mocht Sem met de ballonnen spelen. Dat kon hij wel! Maar lekker rondkruipen vond hij ook geweldig om te doen. De taart werd na een tijdje voor Sem neergezet. Hij raakte deze gelijk met zijn handjes aan om vervolgens een hapje te proeven. Zijn handjes zaten er al snel helemaal onder. Bedankt voor de leuke fotoshoot!

Cake smash fotoshootCake smash verjaardagsfotoshootCake smash fotoshoot HasseltCake smash fotograafCake smash fotoshoot Hasselt Cake smash fotoshoot HasseltCake smash fotoshootCake smash fotograaf

Misz-Baksel bedankt voor het maken van de taart!

Cake smash fotoshoot Hasselt
Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Drenthe, Overijssel, Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.