Cake smash fotoshoot Hattem – Thijs

Cake smash fotoshoot Hattem – Thijs

Cake smash fotoshoot Hattem – Thijs. Wat gaat een jaar toch snel voorbij. Net als bij zijn grote broer Joël, hebben we ook tijdens Thijs zijn 1e jaar meerdere momenten mogen vastleggen en een baby’s 1e jaar foto album gemaakt. Zo leuk om een gezin geregeld weer terug te zien! 

We sloten het vastleggen van het eerste jaar van Thijs af met een cake smash fotoshoot. We begonnen met de achtergrondsetting neer te zetten. Er werden accessoires gekozen passend bij de groen met witte taart en daarna mocht Thijs lekker spelen met de ballonnen. De taart werd voor hem neergezet en al snel zaten zijn vingers onder de taart! Voorzichtig werden de gouden sterretjes van de taart gepakt en werd er gesnoept van de taart. Maar toch klopte er volgens Thijs iets niet… hij kon namelijk al heel goed met zijn lepel eten! De lepel werd voor hem gepakt en er verscheen een grote lach op zijn gezicht. Zo was het feestje compleet! 

Hans, Bettina, Joël en Thijs bedankt voor de leuke cake smash fotoshoot!

cake smash fotoshoot Hattem cake smash fotoshoot Hattem cake smash fotoshoot Hattem

Cake smash fotoshoot Hattem

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.