Cake Smash Fotoshoot Heerde

Cake Smash Fotoshoot Heerde

Cake Smash Fotoshoot Heerde – Een cake smash fotoshoot is super leuk om te laten maken! Zo ook bij deze fotoshoot, waarbij de ouders graag een leuke fotoshoot wilden laten maken voor de eerste verjaardag en om te gebruiken voor het verjaardagskaartje. Dit meisje had een superleuk shirtje aan en een leuk rokje. En na het uitzoeken van de achtergrond en accessoires kon de pret beginnen! Ze begon meteen voorzichtig te smullen. En ze wilde het graag met haar moeder delen. Bedankt voor de leuke fotoshoot!

Ilona wederom bedankt voor de super mooie mega cupcake taart!

cake smash fotoshoot heerdecake smash fotoshoot Heerde cake smash fotoshoot Heerde cake smash fotoshoot Heerde cake smash fotoshoot Heerde cake smash fotoshoot Heerde

Cake smash fotoshoot Heerde

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.