Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Samuel

Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Samuel

Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Samuel. Tijdens de cake smash fotoshoot van Tobias vorig jaar, vertelde Rianne dat ze in verwachting was van hun tweede kindje. En ook voor hun tweede zoontje Samuel wilden ze een cake smash fotoshoot laten maken. Op 6 oktober zou hij één jaar worden en zijn ouders vonden het leuk om de fotoshoot op deze dag te doen. Zo leuk om weer bij mensen terug te komen om een cake smash fotoshoot te mogen verzorgen. In de woonkamer werd weer ruimte vrij gemaakt om de achtergrond setting op te bouwen. Er werd gekozen voor een rustige grijze achtergrond met accessoires passend bij de taart. Wat een mooie kleurencombinatie. Net als bij Tobias zijn fotoshoot, begonnen we met het maken van een aantal gezinsfoto’s. Daarna mocht Samuel spelen met de ballonnen. De taart werd er bijgehaald en Samuel werd er achter gezet. Hij pakte de taart meteen vast en schoof deze wat dichterbij. Zo kon hij beter met zijn handjes in de taart. Al snel zat de taart overal, zo leuk om te zien hoe hij lekker aan het genieten was. 

Rianne, Peter, Tobias en Samuel bedankt voor de leuke fotoshoot!

Misz-Baksel bedankt voor het maken van de taart!

cake smash fotoshoot Hoogeveencake smash fotoshootCake smash fotoshoot Cake smash fotoshoot

Cake smash fotoshoot Hoogeveen

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.