Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Naud

Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Naud

Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Naud. Het was alweer een tijdje geleden dat Mandy ons had gemaild voor het laten maken van een cake smash fotoshoot van hun zoontje Naud. Er werd gekozen voor een wit met blauwe taart. Passend bij de taart werd er gekozen voor een achtergrond met een blauw/wit zigzag patroon. En als accessoire nog ballonnen en zwarte vlaggetjes. Een feestelijk geheel. We begonnen met een aantal gezinsfoto’s en daarna mocht Naud met de ballonnen spelen. Dat was leuk! De taart werd neergezet en Naud raakte deze direct aan. Maar dat bleek toch minder leuk dan gedacht. Hij keek niet om naar de taart, maar vond het speelgoed in de kamer veel leuker. Omdat hij ook wel een beetje moe was geworden, is zijn vader een rondje gaan rijden in de auto, zodat hij snel in slaap zou vallen. Niet veel later was hij alweer wakker. De taart was nog steeds niet interessant, maar lekker staan en lachen dat kon hij super goed!

Mandy, Yordi en Naud bedankt voor de leuke fotoshoot!

Misz-Baksel bedankt voor het maken van de taart!

cake smash fotoshoot Hoogeveen cake smash fotoshoot Hoogeveen cake smash fotoshoot Hoogeveen cake smash fotoshoot Hoogeveen

Cake smash fotoshoot Hoogeveen

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.