Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Faylien

Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Faylien

Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Faylien. Lekker met de handjes in de taart zorgt altijd voor een vrolijke boel. Voordat we aan de cake smash fotoshoot begonnen maakten we eerst nog kleine fotoserie van Faylien zonder de taart. Faylien begon heel voorzichtig aan de taart door er heel netjes hele kleine stukjes vanaf te halen, maar al snel had ze de smaak te pakken en zat de taart… overal! Heel even probeerde ze de taart met haar mond, maar na enkele seconden bedacht ze toch dat het beter was de taart met haar handen te lijf te gaan. Vooral het omgooien van het plateautje waarop de taart stond zorgde voor veel lol. Maar toen ze vervolgens haar voet in de taart kreeg die op de grond lag was het toch even huilen, vieze voetjes daar hield ze niet van. Naast haar moeder was ook haar oma bij de cake smash fotoshoot aanwezig, gezellig! De ballonnen die we mee hadden zorgden ook voor veel plezier. De moeder van Faylien, Linda, had samen met haar vriendin Ilona de taart voor de cake smash fotoshoot zelf gemaakt. En die was echt prachtig! Op het einde van de cake smash fotoshoot kreeg Faylien nog een cadeautje van haar moeder. En wat doe je dan wanneer je net een cake smash gedaan hebt? Juist… Dat cadeautje moest en zou IN de taart! Linda bedankt voor de leuke fotoshoot! En we wensen jullie een fijne eerste verjaardag van Faylien!

cake-smash-fotoshoot-hoogeveen-001-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-002-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-003-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-004-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-005-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-006-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-015-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-007-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-008-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-009-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-014-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-010-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-011-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-012-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-013-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-016-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-017-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-018-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-019-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-020-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-021-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-022-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-023-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-024-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-025-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-026-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-027-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-028-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-029-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-030-fotograafcake-smash-fotoshoot-hoogeveen-031-fotograaf
cake-smash-kaartje-meisje-essenza-fotografie

Cake smash fotoshoot Hoogeveen

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.