Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Liva

Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Liva

Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Liva. Een paar jaar geleden mochten we Faylien op de foto zetten tijdens haar cake smash fotoshoot. En nu haar kleine zusje Liva bijna haar eerste verjaardag vierde was het tijd voor weer een cake smash fotoshoot. Moeder Linda had mooie kleertjes besteld en achtergrond accessoires. En nadat we deze hadden aangevuld met wat van onze accessoires en een achtergrond en ondergrond hadden gekozen kon de pret beginnen! Eerst even zonder taart op de foto alleen en later ook samen met grote zus Faylien. Toen de taart erbij werd gehaald keek Liva even verbaasd, maar al snel gingen haar handjes en zelfs haar voorhoofd in de taart! Toen na een tijdje Faylien kwam helpen met snoepen was het helemaal feest! Hier alvast een voorproefje van de foto’s. Linda, Andy, Faylien en Liva bedankt voor de leuke en gezellige fotoshoot!

Ilona Benjamins ten Caat, bedankt voor weer een prachtige taart!

Cake smash fotoshoot HoogeveenCake smash fotoshoot HoogeveenCake smash fotoshoot HoogeveenCake smash fotoshoot HoogeveenCake smash fotoshoot HoogeveenCake smash fotoshoot HoogeveenCake smash fotoshoot HoogeveenCake smash fotoshoot HoogeveenCake smash fotoshoot Hoogeveen

Cake smash fotoshoot Hoogeveen

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.