Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Noa

Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Noa

Cake smash fotoshoot Hoogeveen – Noa. Over een aantal weken is het zover, de eerste verjaardag van Noa! Een bijzonder moment om naar uit te kijken, en extra leuk om dit te ‘vieren’ met een cake smash fotoshoot!
Vanaf het eerste moment dat ik binnen stapte was ze nieuwsgierig. En ook grote broer Xander bekeek alles met veel belangstelling en vroeg toen ik begon met het opbouwen van de setting wat ik in mijn handen had en waarvoor het was. Heel leuk! Noa kwam ook al snel onderzoekend dichterbij in een mooi wit jurkje die ze speciaal voor de fotoshoot aangetrokken had gekregen. In overleg met ouders Ilona en Jacco kozen we een achtergrondsetting. De ballonnen werden opgeblazen en het feest kon beginnen!

We begonnen met een aantal gezinsfoto’s op de bank en daarna mocht Noa met de ballonnen spelen. Xander kon niet wachten om ook mee te doen. De ballonnen vlogen in het rond! Altijd een leuk en ontspannen moment voordat we echt beginnen met het smashen van de taart!

Na dit plezier, was het tijd om de taart neer te zetten. Altijd spannend, want het is nooit te voorspellen hoe een kindje op de taart zal reageren. Maar Noa kon niet wachten! Haar handjes zaten meteen al in de taart, wat een enthousiast meisje! De taart zat al snel aan haar tenen en in haar haren, maar dat maakte haar niks uit. Vrolijk snoepte ze verder van de taart en klapte ze in haar handjes. Heerlijk! Een heel geslaagde cake smash.

Ilona en Jacco, bedankt voor de leuke cake smash fotoshoot en alvast een hele fijne eerste verjaardag!

 

Cake smash fotoshoot HoogeveenCake smash HoogeveenCake smash meisjeRoze cake smashSmash taart HoogeveenCake smash fotoshoot Hoogeveen Cake smash fotoshoot Hoogeveen Cake smash fotoshoot Hoogeveen Cake smash fotoshoot Hoogeveen Cake smash fotoshoot Hoogeveen Cake smash fotoshoot Hoogeveen

Cake smash fotoshoot Hoogeveen

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.
Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.