Cake smash fotoshoot in Zwolle

Cake smash fotoshoot in Zwolle

Cake smash fotoshoot in Zwolle. Een paar jaar geleden mochten we voor de eerste verjaardag van Jahya al een cake smash fotoshoot maken. En nu hij een broertje heeft die bijna 1 jaar is, werd dit weer gevierd met een cake smash fotoshoot! Het is altijd zo leuk wanneer we weer gevraagd worden om nog een keer een fotoreportage te maken, en een mooi compliment!

Na het uitzoeken van de achtergrond en accessoires in verschillende kleuren blauw, konden we beginnen met het opbouwen van de achtergrond setting. We maakten eerst een paar gezinsfoto’s en er werd gespeeld met de ballonnen. De taart werd er daarna bij gehaald en voorzichtig werd deze aangeraakt. Even een vragende blik, maar na wat aanmoediging en met wat hulp van Jahya zat de taart al snel overal. Heerlijk! Bedankt voor de leuke cake smash fotoshoot en een hele fijne 1e verjaardag!

Misz Baksel bedankt voor het maken van de taart.

Cake smash fotoshoot in Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.