Cake smash fotoshoot Lemmer – Hylke

Cake smash fotoshoot Lemmer – Hylke

Cake smash fotoshoot Lemmer – Hylke. De ouders van Hylke hadden de verwachting dat hij meteen de taart zou gaan smashen, maar niets bleek minder waar. Voorzichtig werd de taart aangeraakt, de blauwe taart op zijn handen bekeken en pas na aanmoediging van zijn ouders werd er iets geproefd. Dat ging even goed, totdat hij toch wel een beetje vies werd van de taart. En dat vond hij nou net niet zo leuk. Samen met mama werd er nog een stukje geproefd en dat was toch best wel lekker. Een voorzichtige cake smash, maar ook dat is natuurlijk helemaal prima! En dat maakt de foto’s niet minder leuk. Bekijk hieronder de preview van de foto’s.

Cake smash fotoshoot Lemmer Cake smash fotoshoot jongen Cake smash fotoshoot Lemmer Cake smash fotoshoot Lemmer Cake smash fotoshoot Lemmer Cake smash fotoshoot Lemmer Smullen van de taart Cake smash jongen

Cake smash fotoshoot Lemmer

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.