Cake smash fotoshoot Meppel – Valentijn

Cake smash fotoshoot Meppel – Valentijn

Cake smash fotoshoot Meppel – Valentijn. Voor de eerste verjaardag van Valentijn hadden zijn ouders Anita en Karlo een cake smash fotoshoot geregeld. Een paar dagen voor de fotoshoot belde zijn moeder ons op om te overleggen. Valentijn was namelijk verkouden. De fotoshoot moesten we daarom verplaatsen, waardoor hij na zijn eerste verjaardag een cake smash feestje had. De opa en oma van Valentijn hadden een mooie ruimte om de achtergrond setting op te bouwen, dus we hadden daar afgesproken. Er werd gekozen voor rustige kleuren. De groene, witte en gouden ballonnen maakten er een feestelijk geheel van. We begonnen buiten in de tuin met een aantal gezinsfoto’s en daarna mocht Valentijn met de ballonnen spelen. Wat een energie had deze jongen! Rustig zitten had hij geen zin in, maar lekker snel achter de ballonnen aan kruipen vond hij geweldig. De groen met witte taart werd er bijgehaald en voor Valentijn neergezet. Binnen een paar seconde zaten zijn handjes al in de taart. En niet veel later zat de taart overal en vlogen de taartstukjes in het rond. Een echte cake smash! Pas aan het einde van de cake smash had hij de rust om stukjes van de taart te proeven.

Anita, Karlo en Valentijn bedankt voor de leuke fotoshoot!

Misz-Baksel bedankt voor het maken van de taart!

Cake smash Meppel Cake smash Meppel Cake smash Meppel Cake smash Meppel Cake smash Meppel Cake smash Meppel Cake smash Meppel Cake smash fotoshoot Meppel

 

Cake Smash fotoshoot Meppel

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.