Cake smash fotoshoot Meppel – Winter en Wolf

Cake smash fotoshoot Meppel – Winter en Wolf

Cake smash fotoshoot Meppel – Wolf en Winter. Het was alweer enige tijd geleden dat we met Jeanine hadden gebeld over het maken van een cake smash fotoshoot van hun tweeling Winter en Wolf.
Bij binnenkomst waren de kinderen aan het spelen in hun speelhoek. Er werd in de woonkamer ruimte gemaakt om de achtergrond op te bouwen en in overleg werd er gekozen voor een lichtgroene achtergrond. Als versiering werden er groene en witte ballonnen opgeblazen. De jongens werden omgekleed en mochten voor de eerste foto’s samen op de bank zitten. Wat een vrolijk stel samen! Daarna maakten we een aantal gezinsfoto’s en mochten ze spelen met de ballonnen. De jongens werden voordat de taarten erbij werden gehaald nog even omgekleed en daarna kon de cake smash beginnen! Ze keken allebei naar de taart en Winter raakte als eerste de taart voorzichtig aan. Wolf dacht er iets anders over en begon met huilen en wilde niet in de buurt van de taart zijn. Hij was vannacht niet helemaal fit geweest en had geen zin in de Cake smash. Hij zat liever bij papa op schoot en toen zijn favoriete liedje werd opgezet verscheen er een grote lach op zijn gezicht. Winter had ondertussen wat speelgoed gekregen en zat rustig naast de taart te spelen. Zijn teentjes en handjes zaten inmiddels wel vol taart.

Jeanine, Tim, Winter en Wolf, bedankt voor de gezellige fotoshoot!

fotoshoot meppel fotoshoot tweeling cake smash tweelingcake smash taarten cake smash tweeling cake smash fotoshoot

Cake smash fotoshoot Meppel

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

1 Reactie
  • Jeanine Oudhoff
    Geplaatst op 22:47h, 15 januari

    Trots als een pauw was ik al. Wat staan onze kinderen mooi op de foto. Niet makkelijk om twee druktemakers tegelijk goed te fotograferen. Het is je gelukt. Zo waardevol, zo blij mee! Bedankt