Cake smash fotoshoot Ommen – Kai

Cake smash fotoshoot Ommen – Kai

Cake smash fotoshoot Ommen – Kai. Nadat we vorig jaar een babyfotoshoot van Kai mochten maken, namen Vivienne en Remco al snel weer contact met ons op om een datum af te spreken voor het maken van een cake smash fotoshoot rond de eerste verjaardag van hun zoon. Super leuk!
Vivienne had zelf een mooie taart voor de cake smash fotoshoot gemaakt in de kleuren wit en blauw en had voor een aantal decoratie spulletjes gezorgd die ze graag wilde gebruiken. Samen maakte we een mooie achtergrond setting voor de fotoshoot. Kai was er helemaal klaar voor en we begonnen met het maken van een aantal foto’s van Kai tussen de ballonnen. De taart werd daarna bij Kai neergezet en al snel zaten zijn handjes erin. Een cake smash is natuurlijk pas echt stoer als de taart op de kop komt te liggen! Ook grote zus Lotte mocht helpen om de taart verder kapot te maken. Remco had nog een confetti knaller en deze werd om het extra feestelijk te maken in de lucht geschoten. Daarna was het tijd voor een badje in de tuin. Een mooie zinken teil werd gevuld met water en sop, waarin Kai (en later samen met Lotte) heerlijk aan het genieten was.

Vivienne, Remco, Lotte en Kai bedankt voor de leuke cake smash fotoshoot!

Cake smash fotoshoot OmmenCake smash fotoshoot OmmenCake smash fotoshoot jongenCake smash fotoshoot OmmenCake smash fotoshoot OmmenCake smash fotoshoot OmmenCake smash fotoshoot OmmenCake smash fotoshoot OmmenCake smash fotoshoot Ommen

Cake smash fotoshoot Ommen

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.