Cake smash fotoshoot Overijssel – Hailey

Cake smash fotoshoot Overijssel – Hailey

Cake smash fotoshoot Overijssel – Hailey | Wat is het ontzettend leuk om mensen waarvoor je eerder fotoreportages hebt mogen maken terug te zien. Voor Wouter en Annemiek mochten we jaren geleden al een loveshoot maken, de trouwdag vastleggen en een prachtige zwangerschapsfotoshoot maken tijdens het gouden uurtje. En nu dochter Hailey bijna een jaar werd, was het tijd voor een cake smash fotoshoot! De kleuren voor de (mooie!) taart werden besproken en op de dag van de fotoshoot leek Hailey er helemaal klaar voor! Ze kreeg een mooi kledingsetje aan en na het opbouwen van de setting kon de pret beginnen. Eerst een beetje voorzichtig, maar al snel had ze er heel veel plezier in om van de taart te proeven. Een lekkere kliederboel! Annemiek en Wouter, bedankt dat we ook dit mooie moment voor jullie mochten vastleggen! Geniet van de foto’s en jullie prachtige gezin!

De mooie taart werd gemaakt door Miszbaksel

Cake smash fotoshoot 

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin in Overijssel, Drenthe en Noord-Oost Nederland.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.