Cake smash fotoshoot Staphorst

Cake smash fotoshoot Staphorst

Cake smash fotoshoot Staphorst. Wat maakt een verjaardag nog feestelijker dan een Cake smash fotoshoot op de verjaardag zelf! Vanwege alle drukte raden wij meestal aan om de fotoshoot in de maand voor een eerste verjaardag te maken. Maar wanneer ouders het graag op de verjaardag zelf willen, is dat natuurlijk mogelijk. Er was al ruimte gemaakt om de achtergrond op te bouwen en in overleg werd er gekozen voor een lichtblauwe achtergrond. De kamer was al versierd met ballonnen en deze werden ook voor de fotoshoot gebruikt. We begonnen met het maken van een aantal foto’s als gezin. Ook de andere familieleden wilden graag op de foto met hun kleinzoon en neefje. Daarna was het tijd om met de ballonnen te spelen en werden er nog wat foto’s gemaakt met traditionele kleding. Super leuk! Daarna werd de taart erbij gehaald en al snel zaten zijn vingers en voetjes onder de taart.

Bedankt voor de leuke Cake smash fotoshoot!

Misz-Baksel bedankt voor het maken van de taart.

cake smash fotoshoot jongen Cake smash fotoshoot Staphorst Cake smash fotoshoot Staphorst Cake smash fotoshoot Staphorst Cake smash fotoshoot Staphorst Cake smash fotoshoot Staphorst Cake smash fotoshoot Staphorst

Cake smash fotoshoot Staphorst

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.