Cake Smash Fotoshoot tweeling – Aimée en Naud

Cake Smash Fotoshoot tweeling – Aimée en Naud

Cake Smash Fotoshoot tweeling – Aimée en Naud. Een cake smash fotoshoot is altijd super leuk om te doen, maar met een tweeling is het dubbele pret! Aimée begon voorzichtig aan de taart maar broer Naud liet de taart zich meteen goed smaken en dook er bovenop! Zo leuk om te zien dat er ook met een tweeling verschil zit in de manier waarop ze beginnen aan de taart. Het duurde niet lang voordat – met een beetje hulp van moeder Irene – de taarten helemaal kapot waren en er niets meer schoon was. Met de grootste lol als resultaat! Grote broer Sem bekeek het geheel liever van een afstandje en wilde zijn handen en voeten liever niet vies maken. Maar Aimée en Naud hadden het prima naar hun zin, net als Irene en de oma van de tweeling die er ook gezellig bij was. De twee taarten zijn gemaakt door Sweet Charlotte in het roze en blauw. Hier alvast een voorproefje.

cake-smash-fotoshoot-tweeling-001 cake-smash-fotoshoot-tweeling-002 cake-smash-fotoshoot-tweeling-003 cake-smash-fotoshoot-tweeling-004 cake-smash-fotoshoot-tweeling-005 cake-smash-fotoshoot-tweeling-006 cake-smash-fotoshoot-tweeling-007 cake-smash-fotoshoot-tweeling-008

Cake smash fotoshoot tweeling

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Ook voor een tweeling kan een cake smash fotoshoot super leuk zijn! In dat geval kunnen jullie ervoor kiezen om 2 taarten te laten maken. Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

1 Reactie
  • Irene
    Geplaatst op 16:00h, 02 juli

    Prachtig! Onwijs blij mee. Benieuwd naar het resultaat! 🙂