Cake Smash Fotoshoot Vaassen – Reinier

Cake Smash Fotoshoot Vaassen – Reinier

Cake Smash Fotoshoot Vaassen – Reinier. Moeder Mariëlle had ons gemaild voor een cake smash fotoshoot voor de eerste verjaardag van Reinier. Qua kleuren voor de taart en achtergrond setting werd gekozen voor blauw met wit. Na eerst een serie foto’s gemaakt te hebben van het gezin, was het tijd voor de cake smash. Voorzichtig gingen de handjes richting de taart, en het duurde niet lang voordat de mega cupcake taart van het taart plateau af geduwd werd en de ondergrond (en hijzelf) helemaal blauw werd. Hapjes van de taart vond hij wel lekker wanneer zijn moeder hem dit voerde, maar zelf veel moeite doen om de taart te smashen, daar had hij niet zoveel zin in. Zijn ouders en grote zus vond hij veel interessanter om heen en weer naartoe te kruipen. Dat kan natuurlijk ook! Toch wilde hij wel even in de camera kijken (maar dan wel alleen wanneer hij een grappig gezicht trok). Er waren veel leuke momenten tijdens de cake smash en ook Reinier leek zich best te vermaken met de taart. Hier alvast een voorproefje van de foto’s. Mariëlle, Jan en Mariléne, bedankt voor de leuke fotoshoot!

De mooie mega cupcake taart is weer gemaakt door Ilona Benjamins – ten Caat (bedankt!).

cake smash fotoshoot vaassencake smash fotoshoot vaassencake smash fotoshoot vaassencake smash fotoshoot vaassen

Cake smash fotoshoot Vaassen

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.