Cake smash fotoshoot Wezep – Luca

Cake smash fotoshoot Wezep – Luca

Cake smash fotoshoot Wezep – Luca. De ouders van Luca vonden het leuk om van hun zoontje op zijn 1e verjaardag een cake smash fotoshoot te laten maken. Er was gekozen voor een witte taart in combinatie met blauwe en jute vlaggetjes. We begonnen met het maken van een aantal foto’s zonder de taart. Wat een vrolijk jongetje!

Luca vond de taart gelijk interessant toen deze op een houten kistje voor hem werd gezet. Zijn handjes zaten al snel in de taart. Er werd van de taart gesnoept en ook gesmeerd met de crème.

Bedankt voor de leuke cake smash fotoshoot en een hele fijne 1e verjaardag Margretha, Robert en Luca!

Taarten van Odi bedankt voor het maken van de taart!

Cake smash fotoshoot Wezep Cake smash fotoshoot Wezep Cake smash fotoshoot Wezep Cake smash fotoshoot Wezep Cake smash fotoshoot Wezep Cake smash fotoshoot Wezep Cake smash fotoshoot Wezep Cake smash fotoshoot Wezep

Cake smash fotoshoot Wezep

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.