Cake smash fotoshoot Zuidwolde – Noud

Fotograaf cake smash fotoshoot

Cake smash fotoshoot Zuidwolde – Noud

Cake smash fotoshoot Zuidwolde – Noud. De oma van Noud belde voor meer informatie over een cake smash fotoshoot. Ze wilde de fotoshoot cadeau geven aan de ouders van haar kleinzoon. Wat een leuk idee! In overleg werd er een datum vastgelegd en de kleuren voor de cake smash fotoshoot bepaald.

Samen met oma en ouders van Noud bouwde ik de achtergrondsetting op. Er werd gekozen voor beige, groene, witte en gouden ballonnen en een bijpassende slingers.

We begonnen met het maken van een aantal gezinsfoto’s. Daarna mocht Noud met de ballonnen spelen. Dat kon hij wel! De taart werd na een tijdje voor Noud neergezet. Hij raakte deze gelijk met zijn handjes aan om vervolgens een hapje te proeven. Daarna zat hij heerlijk te smullen van de taart. Zijn handjes zaten er al snel helemaal onder en papa hielp hem aan een gezicht vol taart.  Bedankt voor de leuke fotoshoot!

De taart werd gemaakt door Miszbaksel

Cake smash fotoshoot ZuidwoldeCake smash fotoshootCake smash fotoshootFotograaf eerste verjaardagCake msash fotoshootCake smash fotograafFotoshoot eerste verjaardagFotoshoot eerste verjaardagCake smash fotograaf

Cake smash fotoshoot 

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij:

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.