Cake smash fotoshoot Zwolle – Jens

Cake smash fotoshoot Zwolle – Jens

Cake smash fotoshoot Zwolle – Jens. Inmiddels stond de vierde fotoshoot bij dit leuke gezin ingepland. Voor de twee oudste kinderen Milan en Sara hadden ze al een cake smash fotoshoot laten maken en afgelopen zomer zag ik ze weer voor een gezinsfotoshoot. Voor de eerste verjaardag van hun jongste zoontje Jens wilden ze natuurlijk ook een cake smash fotoshoot laten maken. Deze keer was er gekozen voor een mint/groen met witte taart, een bijpassende achtergrond en versiering. De ballonnen lagen klaar en Jens mocht erbij zitten om ermee te spelen. Dat vond hij wel leuk. Wat een vrolijke jongen!
De taart werd erbij gehaald en Jens had zijn vingers er al in voordat deze voor hem neergezet werd. Al snel zaten zijn handjes en gezichtje onder de taart. Heerlijk om te zien hoe een kindje er zo van kan genieten.

Martijn, Anita, Milan, Sara en Jens bedankt voor de leuke fotoshoot!

cake smash fotoshoot Zwollecake smash fotoshoot Zwollecake smash fotoshoot jongencake smash fotoshoot Zwollecake smash fotoshoot Zwollecake smash fotoshoot taartcake smash fotoshoot Zwollecake smash fotoshoot Zwollecake smash fotoshoot Zwolle

Cake smash fotoshoot Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

1 Reactie
  • Anita de Weerd
    Geplaatst op 16:21h, 04 maart

    Prachtig!! We hebben weer genoten. Heel erg bedankt.