Cake smash fotoshoot Zwolle

Cake smash fotoshoot Zwolle

Cake smash fotoshoot Zwolle – Sarah en haar ouders. Op de eerste verjaardag van Sarah kwamen we bij haar en haar ouders thuis voor de cake smash fotoshoot. De moeder van Sarah had gevraagd om pastelkleuren en wat voorbeelden meegestuurd van wat ze mooi vond qua kleur voor de taart en de accessoires voor de fotoshoot. Na een korte serie foto’s van Sarah samen met haar ouders was het tijd voor de taart. Een super leuk cadeautje natuurlijk wanneer je 1 jaar wordt! Sarah ging er dan ook meteen mee aan de slag, lekker snoepen en natuurlijk ook smeren met de crème.

Credits voor de zoals altijd geweldige taart: Ilona Benjamins ten Caat

Cake smash fotoshoot ZwolleCake smash fotoshoot ZwolleCake smash fotoshoot ZwolleCake smash fotoshoot ZwolleCake smash fotoshoot ZwolleCake smash fotoshoot ZwolleCake smash fotoshoot ZwolleCake smash fotoshoot Zwolle

Cake smash fotoshoot Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.