Cake Smash Fotoshoot Zwolle – Jae-Lynn

Cake Smash Fotoshoot Zwolle – Jae-Lynn

Cake Smash Fotoshoot Zwolle – Jae-Lynn, voorproefje. Door de moeder van Jae-Lynn werd ik gemaild of het mogelijk was om voor de verjaardag van haar dochter Jae-Lynn een cake smash fotoshoot te laten maken. Een paar dagen voor haar verjaardag hadden we nog ruimte om de fotoshoot in te plannen. Er was gekozen voor een licht roze met witte taart. Bij de taart werd een passende roze achtergrond, met witte ballonnen en roze vlaggetjes gekozen.

We begonnen met het maken van een aantal foto’s zonder de taart. Daarna werd de taart bij Jae-Lynn gezet, deze werd meteen met de handjes aangeraakt en geproefd. Bedankt voor de leuke cake smash fotoshoot en een hele fijne 1e verjaardag Jae-Lynn!

Taarten van Odi bedankt voor het maken van de taart!

Cake smash fotoshoot Zwolle
Cake smash fotoshoot Zwolle

Cake smash fotoshoot Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.