Cake smash fotoshoot Zwolle – Yannick

Cake smash fotoshoot Zwolle – Yannick

Cake smash fotoshoot Zwolle – Yannick. Een paar dagen voor de eerste verjaardag van Yannick was zijn cake smash fotoshoot. Zijn ouders hadden gekozen voor een cake smash taart in de ‘Dikkie Dik’ kleuren oranje en blauw. Heel origineel! Op basis van de taart werd de achtergrondsetting bepaald en om het extra feestelijk te maken werd er gekozen voor vlaggetjes in combinatie met blauwe en oranje ballonnen. Waarna het feest kon beginnen en de eerste serie foto’s van Yannick gemaakt werden. Eerst nog even zonder taart en daarna werd de taart bij hem neergezet. Direct werd de taart aangeraakt, maar deze voelde toch anders dan verwacht. Na even samen proeven met zijn ouders, vond hij de taart een stuk leuker en kon de cake smash pas echt beginnen.

Taarten van Odi bedankt voor het maken van de taart!

Cake smash fotoshoot ZwolleCake smash fotoshoot ZwolleCake smash fotoshoot ZwolleCake smash fotoshoot ZwolleCake smash fotoshoot Zwolle     Cake smash fotoshoot Zwolle

Cake smash fotoshoot Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.