Cake smash fotoshoot Zwolle – Liva

Cake smash fotoshoot Zwolle – Liva

Cake smash fotoshoot Zwolle – Liva. Ook de ouders van dit kleine meisje, vonden het een leuk idee om een cake smash fotoshoot te laten maken van hun dochter. Vlak voor Liva’s eerste verjaardag hadden we afgesproken bij hun thuis om de fotoshoot te maken. Haar moeder had gekozen voor een roze met witte taart. Bijpassend bij de kleuren van de taart en het rokje wat Liva al aan had, werd er gekozen voor een mint kleurige achtergrond. Om het extra feestelijk te maken werden er ballonnen, vlaggetjes en waaiers toegevoegd. De taart werd klaargezet en het feest kon beginnen. De taart werd direct aangeraakt. En daarna keek Liva naar haar roze handen. Dat was apart! Een beetje verbaasd keek ze naar de camera voordat ze zich weer op de taart richtte. Bedankt voor de leuke fotoshoot!

Taarten van Odi bedankt voor het maken van de taart!

cake smash fotoshoot Zwollecake smash fotoshoot Zwollecake smash fotoshoot Zwollecake smash fotoshoot Zwollecake smash fotoshoot Zwolle

Cake smash fotoshoot Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.