Cake smash fotoshoot Zwolle – Faas

Cake smash fotoshoot Zwolle – Faas

Cake smash fotoshoot Zwolle – Faas. Voor de eerste verjaardag van deze vrolijke jongen leek het de ouders een leuk idee om een cake smash fotoshoot te laten maken. Er was gekozen voor een licht groene met witte taart. De bank werd aan de kant geschoven in de woonkamer om ruimte te maken om de achtergrond setting op te bouwen. De moeder van Faas gaf aan van een rustige achtergrond te houden, dus werd er gekozen voor een effen grijze achtergrond aangekleed met een slinger en nog een aantal ballonnen op de grond. Toen alles klaar was, kon de pret beginnen! Faas vond de taart helemaal geweldig en zijn handen zaten al snel helemaal onder de taart.

Bedankt voor de leuke fotoshoot en alvast een fijne 1e verjaardag!

Misz-Baksel bedankt voor het maken van de taart!

cake smash fotoshoot Zwolle cake smash fotoshoot Zwolle cake smash fotoshoot Zwolle cake smash fotoshoot Zwolle cake smash fotoshoot Zwolle cake smash fotoshoot Zwolle cake smash fotoshoot Zwolle

Cake smash fotoshoot Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.