Cake smash fotoshoot Zwolle – Jasmijn

Cake smash fotoshoot Zwolle – Jasmijn

Cake smash fotoshoot Zwolle – Jasmijn. Soraya had als cadeau een cake smash fotoshoot voor de eerste verjaardag van dochter Jasmijn geregeld, waarmee vader Ronnie verrast werd. Op een zaterdag hadden we afgesproken bij hun thuis. Ook opa en oma waren erg benieuwd naar de fotoshoot van hun kleindochter en kwamen kijken. Soraya had gekozen voor een wit met roze taart met subtiel wat paars erin verwerkt. Tijdens het opbouwen van de achtergrondsetting liet ze de keuzes aan Ronnie over. Het was zijn cadeau. Bijpassend bij de taart werd er gekozen voor een roze achtergrond en een grijze laminaat ondergrond. Er werden roze, paarse en witte ballonnen opgeblazen. Goud werd als extra kleur toegevoegd in de versiering.

We begonnen met het maken van een aantal foto’s van het gezin. Tijd om lekker te spelen met de ballonnen. Dat kon Jasmijn heel goed! De ballonnen werden vastgepakt en vlogen alle kanten op. De taart werd er bijgehaald en Jasmijn werd nog even omgekleed. De taart werd direct aangeraakt met de handjes, maar Jasmijn dacht gelijk dat kan ook gewoon met mijn mond! Heerlijk om te zien hoe een kind lekker aan het ontdekken is. Bedankt voor de leuke fotoshoot!

Misz-Baksel bedankt voor het maken van de taart!

cake smash zwolle

cake smash zwolle

cake smash zwolle

cake smash meisje

cake smash zwolle

cake smash fotoshoot zwolle

cake smash meisje in zwolle

cake smash fotoshoot zwolle

cake smash zwolle

cake smash fotoshoot zwolle

Cake smash fotoshoot Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.