Cake smash fotoshoot Zwolle – Coen

Cake smash fotoshoot Zwolle – Coen

Cake smash fotoshoot Zwolle – Coen, voorproefje. Over ongeveer 3 weken is de eerste verjaardag van Coen. Om dit te vieren had zijn moeder ons gemaild voor het maken van een cake smash fotoshoot. Een paar weken later was het dan eindelijk zover. Ook zijn oma was aanwezig om te helpen en natuurlijk om te genieten van haar kleinzoons cake smash. Er werd een leuke achtergrond setting gekozen in blauwe en grijze tinten. Nadat alles klaar stond was het tijd voor de eerste serie foto’s. We begonnen met een aantal foto’s van Coen samen met zijn moeder. Daarna mocht Coen even lekker spelen met de ballonnen, wat natuurlijk werd vastgelegd. De ballonnen vond hij erg leuk! Oma zette vervolgens de taart voor hem neer. Nog voordat de taart stond had Coen zijn handen er al in. Hij had er duidelijk zin in! Van de taart aan zijn vingers werd gesmuld en daarna volgde een hap met zijn mond in de taart. Heerlijk om een kindje zo te zien genieten!

Daphne, oma en Coen bedankt voor de leuke fotoshoot!

Misz-Baksel bedankt voor het maken van de taart!

feestje 1 jaarverjaardag 1 jaarspelen met ballonnencake smash fotoshoot zwolleeerste verjaardag jongencake smash jongencake smash fotoshoot zwolle

 

Cake smash fotoshoot Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.