Cake smash fotoshoot Zwolle – Milan

Cake smash fotoshoot Zwolle – Milan

Cake smash fotoshoot Zwolle – Milan, voorproefje. Over ongeveer 3 weken is de eerste verjaardag van Milan. Een leuk moment om een cake smash fotoshoot te laten maken! Er werd een leuke achtergrond setting gekozen in de kleur blauw met gouden accenten. Een feestelijk geheel! Nadat alles klaar stond was het tijd voor de eerste serie foto’s, van Milan samen met zijn ouders. Om vervolgens te beginnen met de tweede serie foto’s, voor de achtergrond setting. Eerst nog even zonder taart en daarna werd de taart bij hem neergezet. De taart werd eerst goed bekeken en daarna twijfelend met zijn handjes naar de taart en snel trok hij zijn handjes weer terug. Zo’n grote blauwe taart is natuurlijk ook wel een beetje spannend. Na de taart gevoeld en geproefd te hebben was het al een heel stuk leuker.

Martijn, Anita en Milan bedankt voor de leuke fotoshoot!

Taarten van Odi bedankt voor het maken van de taart!

Cake smash fotoshoot Zwolle Cake smash fotoshoot Zwolle Cake smash fotoshoot Zwolle Cake smash fotoshoot Zwolle Cake smash fotoshoot Zwolle

Cake smash fotoshoot Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.