Cake smash fotoshoot Zwolle – Milana

Cake smash fotoshoot Zwolle – Milana

Cake smash fotoshoot Zwolle – Milana – Enthousiast was de mailwisseling met Elisabeth zeker te noemen toen ze ons benaderde voor een cake smash fotoshoot voor haar dochter die begin april 1 jaar zou worden. Samen bekeken we de opties voor de taart en setting en de dag voor haar verjaardag mocht dochter Milana haar cake smash fotoshoot gaan doen. Na het opzetten van de setting ging Milana vrolijk van start met een serie foto’s zonder taart. Ze keek vrolijk rond en had het wel naar haar zin. En toen haar ouders samen met haar op de foto gingen was het helemaal pret!
Iets minder leuk werd het voor Milana toen de taart voor haar neergezet werd. Ze kwam er al vrij snel achter dat je daar toch echt vieze handjes van krijgt. En dat vond ze maar niets! Toen haar moeder het goede voorbeeld gaf keek ze vol interesse, maar ook wel een beetje met een blik van ‘mama wat doe jij nou?’ Hierna wilde ook Milana nog wel een keertje proberen of het dan toch misschien wel lekker was. Met wat trucjes vond ze het dan toch wel leuk en de cake binnenin vond ze wel lekker. Wat deed ze het goed!

cake smash fotoshoot zwolle

cake smash fotoshoot zwolle

cake smash fotoshoot zwolle

cake smash fotoshoot zwolle

cake smash fotoshoot zwolle

cake smash fotoshoot zwolle

cake smash fotoshoot zwolle

cake smash fotoshoot zwolle

cake smash fotoshoot zwolle

cake smash fotoshoot zwolle

 

Cake smash fotoshoot Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.