Cake Smash Fotoshoot Zwolle – Romee

Cake Smash Fotoshoot Zwolle – Romee

Cake Smash Fotoshoot Zwolle – Romee. De ouders van Romee namen een paar dagen voor de fotoshoot contact op om te informeren of het mogelijk was om een cake smash fotoshoot te laten maken voor hun dochter die net 1 jaar was geworden. Omdat ze op een binnenvaartschip wonen en daardoor veel onderweg zijn kon de fotoshoot alleen in de week nadat ze contact op hadden genomen gemaakt worden. Ze moesten namelijk een vracht leveren en ophalen in Zwolle. Gelukkig hadden we nog een plekje en konden we de fotoshoot voor dit leuke gezin maken!

In overleg bouwden we de achtergrondsetting op passend bij de taart die Nikita en Stephan zelf hadden geregeld voor hun dochter. Er was gekozen voor een roze setting, vlaggetjes met roze/mint en ballonnen. De vrolijke Romee vond de ballonnen al interessant, en ze werd nog vrolijker toen de mooie taart voor haar werd gezet. De taart werd al snel met handjes en haar mond onderzocht, zo lief om te zien!

Stephan, Nikita en Romee bedankt voor de leuke cake smash fotoshoot!

Cake Smash Fotoshoot Zwolle Cake Smash Fotoshoot Zwolle Cake Smash Fotoshoot Zwolle Cake Smash Fotoshoot Zwolle

Cake smash fotoshoot Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.