Cake smash fotoshoot Zwolle – Sara

Cake smash fotoshoot Zwolle – Sara

Cake smash fotoshoot Zwolle – Sara. Wat is het ontzettend leuk om ook bij een tweede kindje gevraagd te worden om een Cake Smash fotoshoot te maken! 1,5 jaar geleden mochten we de cake smash van grote broer Milan al maken, en nu was het tijd voor Sara om lekker te smullen van de taart! Ruim op tijd werden we gemaild door Anita, of we begin december ruimte hadden om een Cake Smash fotoshoot van hun dochter Sara te maken voor haar eerste verjaardag. De fotoshoot werd ingepland en op de dag van de fotoshoot had Sara er duidelijk zin in.

Er werd gekozen voor een soortgelijke setting als bij Milan, alleen dan met roze tinten. Toen alles klaar stond en Sara als eerste met de ballonnen mocht spelen, had ze er meteen heel veel plezier in. Wat een vrolijk meisje! De taart werd er bijgehaald, en zoals de ouders al verwachtte zat Sara er al snel onder. Taart zat al snel overal. En een hapje taart nemen met je tenen? Ach ja, waarom ook niet? Alles werd er lekker afgesnoept en Sara was zo enthousiast. Heerlijk om vast te mogen leggen.

Martijn, Anita, Milan en Sara bedankt voor de leuke fotoshoot!

Taarten van Odi bedankt voor het maken van de taart.

cake smash fotoshoot zwolle cake smash fotoshoot meisje cake smash fotoshoot zwollecake smash fotoshoot zwolle cake smash fotoshoot meisje cake smash fotoshoot zwolle

Cake smash fotoshoot Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.