Cake smash fotoshoot Zwolle – Zayd

Cake smash fotoshoot Zwolle – Zayd

Cake smash fotoshoot Zwolle – Zayd. Een mooie rustige achtergrond met groentinten en een karamelkleurige taart met gouden accenten. Zayd was er helemaal klaar voor en bekeek de taart meteen onderzoekend. Vanwege corona zag de fotoshoot er wat anders uit dan normaal. Een eigen ondergrond was door de ouders van Zayd geregeld. En een fotograaf met handschoentjes en mondkapje voor. Dat laatste was toch wel even raar voor Zayd. Dan ook nog zo’n grote taart ineens waarvan je ouders willen dat je ermee gaat smeren. Zayd bekeek het allemaal rustig en na een tijdje ging er voorzichtig een handje in de taart. Dat was toch wel lekker! Met soms een beetje aanmoediging van zijn papa en mama vermaakte hij zich prima. Albila en Jenerino bedankt voor de leuke fotoshoot! Hierbij een voorproefje van jullie foto’s.

 

Cake smash fotoshoot Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.