Cake Smash fotoshoot Zwolle – Stef

Cake Smash fotoshoot Zwolle – Stef

Cake Smash fotoshoot Zwolle – Stef – voorproefje. De cake smash fotoshoot van Stef was een echte stoere jongens cake smash fotoshoot! Compleet met blauwe achtergrond en een mooie mega cup cake taart in het blauw met wit. Dat niet alle kinderen meteen helemaal enthousiast zijn bij het idee van een cake smash bleek deze fotoshoot wel. Het was al snel duidelijk dat Stef het eigenlijk helemaal niet zo leuk vond om vies te worden. Al bij het eerste handje in de taart was het meteen huilen en veegde hij zo snel mogelijk zijn handje af. Maar toen hij eenmaal door had hoe lekker de taart smaakte, ging hij er toch voor en leek hij even te vergeten dat je vies werd van de cake smash! Hier alvast een voorproefje van de gemaakte foto’s van de cake smash fotoshoot.

Credits voor de supermooie mega cupcake taart zijn voor Ilona Benjamins ten Caat, bedankt!

cake smash fotoshoot zwollecake smash fotoshoot zwolle cake smash fotoshoot zwolle cake smash fotoshoot cake smash fotoshoot cake smash fotoshoot cake smash fotoshoot cake smash fotoshoot

Cake smash fotoshoot Zwolle

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot.

Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.