Cake Smash Fotoshoot

Cake Smash Fotoshoot

Een cake smash fotoshoot is helemaal hip en superleuk om te laten maken! Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze voetjes en snoetjes vol gekleurde taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! Vaak wordt deze leuke fotoshoot gemaakt vlak voor de eerste verjaardag. Zo kunnen er bijvoorbeeld met de foto’s originele verjaardagskaartjes gemaakt worden. Tijdens de cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zij wil, terwijl wij de mooiste foto’s maken. Zeker weten één van de leukste fotoshoots om te laten maken!

Een cake smash fotoshoot, ook wat voor jouw kindje?

Wil jij een super originele verjaardagsaankondiging maken voor de eerste verjaardag van jouw kindje? Of lijkt een cake smash fotoshoot je gewoon heel leuk om te laten maken? Wanneer je enthousiast bent en een cake smash fotoshoot wil laten maken, neem je contact met ons op om de cake smash fotoshoot te reserveren. We plannen dan samen een datum waarop de fotoshoot het beste uitkomt. Ook overleggen we over bijvoorbeeld de kleur van de taart. Deze wordt speciaal voor de cake smash fotoshoot van jullie kindje gemaakt waardoor bijvoorbeeld de kleur(en) aangepast kan worden aan jullie wensen.

De cake smash fotoshoot!

Op de dag van de fotoshoot komen we bij jullie thuis. Zo blijft jullie kindje gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving. Onze mobiele fotostudio nemen we mee. Deze kunnen we heel snel opzetten en samen kiezen we welke achtergrond en ondergrond jullie het mooiste vinden voor het maken van de foto’s. Dit kunnen we eventueel verder aankleden met ballonnen, slingers, enz. Wanneer jullie zelf leuke accessoires hebben die jullie graag op de foto’s terug zien dan kunnen die er natuurlijk ook bij. Zo maken we de setting die jullie aanspreekt en waar jullie kindje van de taart kan genieten (lees: met de handjes in de taart spelen en er een grote kliederboel van maken!)

Wanneer de foto setting klaar is maken we, afhankelijk van het fotopakket dat je kiest “Cake Smash Basis”, “Cake Smash Extra” of “Cake Smash Luxe” (de pakketten staan hieronder toegelicht), eerst nog een mooie fotoserie van je kindje zonder taart en/of van het hele gezin. Daarna worden er een aantal foto’s van de taart in de setting gemaakt, want het zal niet heel lang duren voordat er van de mooie taart niet zoveel meer over is! Hierna mag je kindje zich uitleven op de taart. Met de handjes in de taart, proeven met de mond of vol met de voetjes in de taart. Het mag allemaal! Vaak is er in het begin even wat aanmoediging nodig, maar al snel krijgen de meeste kindjes de smaak te pakken.

Na de cake smash fotoshoot

Nadat de fotoshoot klaar is en we alles weer netjes hebben opgeruimd gaan wij met jullie foto’s aan de slag. Op onze Facebook pagina plaatsen we de dag van de cake smash fotoshoot of de eerst volgende werkdag een voorproefje van de gemaakte foto’s. Ook ontvangen jullie dan de factuur voor de fotoshoot. Wanneer jullie de foto’s nog even geheim willen houden en bijvoorbeeld een verjaardagskaartje willen maken met de foto’s dan is het natuurlijk mogelijk dat we het voorproefje niet (meteen) plaatsen.


Wanneer je de fotoshoot hebt betaald ontvang je binnen 2 tot 3 weken de inlogcode voor je persoonlijke online foto gallery. Hier kan je de gemaakte foto’s bekijken en uit deze foto’s jullie keuze maken. Hoeveel digitale foto’s in hoge resolutie (dit is de beste kwaliteit) er gratis bij de fotoshoot inbegrepen zijn is afhankelijk van het gekozen fotopakket (deze zijn hieronder te vinden). Mochten jullie meer digitale foto’s willen, of foto afdrukken op fotopapier, canvas, plexiglas of hout willen bestellen, dan is dat ook mogelijk!

Fotoalbum

Wat is er leuker dan een speciaal foto album met de mooiste foto’s van de cake smash fotoshoot erin? Een album dat een mooie herinnering geeft aan hoe je kindje op deze leeftijd met de taart omging. Leuk voor nu en voor later! Dit album is ook nog eens helemaal zelf samen te stellen qua formaat, kleur, materiaal en soort papier!


Omdat veel ouders het leuk vinden de mooiste, leukste en gekste foto’s van de cake smash fotoshoot in een album te ontvangen hebben we een speciale aanbieding wanneer je een cake smash fotoshoot boekt en dit foto album erbij besteld. Het album is dan maar 75,00 euro i.p.v. 150,00 euro wat deze normaal kost! Wat je krijgt bij dit album is hieronder te lezen naast de foto pakketten.

Originele verjaardagskaart

Een cake smash is één van de leukste fotoshoots om van je kindje te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Na de fotoshoot maakt Ester graag het ontwerp voor een persoonlijk en uniek verjaardagskaartje om de eerste verjaardag van jullie kindje aan te kondigen! Jullie kunnen het formaat en type kaartje kiezen, wat voor soort papier jullie zouden willen en welke kleuren jullie graag terug willen zien. Jullie geven aan hoeveel kaartjes jullie nodig zijn, zodat wij de drukkosten voor het afdrukken van de kaartje kunnen geven. Wanneer jullie hiermee akkoord gaan gaat Ester na de fotoshoot zo snel mogelijk aan de slag met het ontwerp van jullie kaartje. Zodra het ontwerp klaar is stuurt ze dit naar jullie toe ter goedkeuring. Na goedkeuring wordt het kaartje afgedrukt en hebben jullie ze daarna vaak al binnen enkele dagen in huis!

Foto pakketten

Is jullie baby 1 jaar? Dan is het tijd voor een cake smash!

Cake Smash Basis

 • 1 x cake smash fotoshoot
 • Duur: 1 –1,5 uur per fotoshoot
 • Bij jullie thuis
 • Foto setting in overleg
 • 5 digitale foto’s als download
 • Foto’s met taart
 • Inclusief taart

€ 245,00

Cake Smash Extra

 • 1 x cake smash fotoshoot
 • Duur: 1 –1,5 uur per fotoshoot
 • Bij jullie thuis
 • Foto setting in overleg
 • 10 digitale foto’s als download
 • Foto’s met én zonder taart
 • Foto’s met ouders
 • Inclusief taart

€ 295,00

Verjaardagskaart

 • Ontwerp verjaardagskaart
 • Excl. drukkosten (afhankelijk van aantal)

€ 95,00

Uniek Foto album

 • Foto album 15 x 15 cm
 • Linnen of kunstlederen kaft
 • Stevig papier, mat, glans of silk
 • Aantal pagina’s: 10 pagina’s
 • Rustig en modern ontwerp

€ 75,00

Benieuwd hoe een complete Cake Smash fotoshoot eruit ziet?

Bekijk dan bijvoorbeeld de leuke meisjes fotoshoot van Faylien, de stoere jongens fotoshoot van Stef of de fotoshoot van de vrolijke tweeling Aimée en Naud. Dit geeft een idee over het soort foto’s dat gemaakt worden tijdens de cake smash. Natuurlijk is iedere fotoshoot anders en reageert ieder kindje anders op de taart en foto setting. Gaat het ene kindje meteen ijverig kliederen met de taart, het andere kind zal misschien wat minder interesse hebben in de taart. Maar ook dat is prima! Dit toont ook weer het karakter van je kind. En het levert altijd mooie, leuke en spontane foto’s op!

Maak direct een afspraak voor een mooie cake smash fotoshoot van je kind!

Wanneer je kindje bijna 1 wordt is een cake smash fotoshoot een leuke manier om dit te ‘vieren’! Leuk om vast te leggen als herinnering voor later. En om een mooi foto album en/of unieke verjaardagskaartjes mee te maken. Leuke reacties van de mensen aan wie je de kaartjes stuurt gegarandeerd! Mail snel naar info@essenza-fotografie.nl of bel ons op 06-44107399 om een fotoshoot te reserveren.

Uitgelicht

Voorbeelden van Cake Smash fotoshoots
Laat liefdevolle foto’s maken als herinnering voor later.