Cake smash fotoshoot Hoonhorst – Elin

Cake smash fotoshoot Hoonhorst – Elin

Cake smash fotoshoot Hoonhorst – Elin. Een dag na je verjaardag nog een extra feestje vieren tijdens een cake smash fotoshoot. De ouders van Elin hadden deze verassing voor hun dochtertje al enige tijd geleden bij ons vastgelegd. Super leuk!

Er was gekozen voor een wit met roze taart in combinatie met accessoires in mint en roze. Grote broer Sven wilde me graag helpen met alles klaar zetten.

Broer en zus mochten eerst samen op de foto op een mooie plek in de tuin. Daarna samen nog even spelen met de ballonnen. De taart werd er vervolgens bij gehaald en voor Elin neergezet. Haar vingers raakten al snel de taart aan, en zoals haar ouders verwachtte was de cake smash een groot succes. Sven werd aan het einde een beetje ongeduldig, want mocht hij er nou al bij? Natuurlijk! Heerlijk samen smeren met de taart.

Bedankt voor de leuke cake smash fotoshoot!

Misz Baksel bedankt voor het maken van de taart.Cake smash fotoshoot Hoonhorst

Een cake smash fotoshoot wordt vaak gemaakt voor de eerste verjaardag van een baby, of voor de verjaardag van oudere kinderen. Lekker met de handjes in de taart, kliederen, vieze handjes en een snoetje vol taart. Bij een cake smash fotoshoot mag het allemaal! We komen bij jullie thuis zodat jullie kind gewoon in zijn of haar vertrouwde omgeving blijft, en nemen onze mobiele fotostudio met een aantal achtergronden en ondergronden, wat ballonnen en eventueel andere accessoires mee. Hebben jullie zelf leuke accessoires? Dan mag dat er natuurlijk gewoon bij. Er wordt in overleg een mooie setting gemaakt en het is mogelijk om voordat de cake smash fotoshoot begint, eerst nog een fotoserie van jullie kind en/of het hele gezin (afhankelijk van welk fotopakket jullie kiezen) zonder taart te maken. Bij een cake smash fotoshoot mag jullie kind met de taart doen wat hij of zelf wil. Met de handjes, mond, of lekker met de voetjes in de taart. Ondertussen maken wij de mooiste foto’s! De leukste fotoshoot om te laten maken en super leuk om de foto’s te gebruiken voor een unieke verjaardagskaart! Meer lezen over deze leuke fotoshoot? Kijk dan bij: Cake Smash Fotoshoot. Ben je op zoek naar een babyfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin. Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.