Coverfotoshoot met Josefine van Asdonk voor het Zwanger, baby en kind magazine editie Arnhem

Coverfotoshoot met Josefine van Asdonk voor het Zwanger, baby en kind magazine editie Arnhem

Josefine van Asdonk en haar dochter Olivia

Ons nieuwste Zwanger, baby en kind magazine (samenwerking met Mama2b) is – na een eerste succesvolle editie in Zwolle – onlangs ook gelanceerd in de regio Arnhem. Voor de coverfoto en een interview hebben wij voor deze editie Josefine van Asdonk en haar dochter Olivia mogen fotograferen. Josefine van Asdonk is bekend geworden met haar rol als Irene Verweijden in de soap Goudkust, waarna ze is gaan presenteren voor o.a. RTL 4 en RTL 7 en ze televisie en crossmediale programma’s is gaan ontwikkelen. In 2013 is Josefine moeder geworden, waarover zij door het Zwanger, baby en kind magazine geïnterviewd is.

De dag van de fotoshoot was een mooie herfstdag, niet echt koud, maar er stond wel een flinke wind. Vooral op het strand waar de fotoshoot plaats zou vinden. We hadden afgesproken bij een strandtent waar we bijna tegelijkertijd aankwamen. Na wat gedronken te hebben werd de eerste serie foto’s gemaakt. Josefine had de locatie uitgezocht en wat een geweldig stuk strand! Een grote schommel stond midden op het strand, wat een ideale achtergrond was voor de fotoshoot. Schommelend probeerde Josefine haar dochter aan het lachen te maken, maar zij bleef serieus kijken. En ook onze lens knuffels hielpen niet om de kleine meid aan het lachen te krijgen op de schommel. Omdat de wind best hard waaide besloten we niet te lang te fotograferen bij de schommel en tussendoor nog wat te gaan drinken. Hierna maakten we de tweede serie foto’s gewoon op het strand, waar we wel een paar (kleine) lachjes kregen van Olivia. En op één foto zelfs een duim!

Josefine, bedankt voor je medewerking aan de Zwanger, baby en kind glossy en natuurlijk voor de leuke fotoshoot!

Copyright op alle foto’s en afbeeldingen: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.