Daar zijn ze dan… Onze eigen lens knuffels!

Daar zijn ze dan… Onze eigen lens knuffels!

De aandacht van kinderen op de camera richten is lang niet altijd even gemakkelijk, vooral niet op locatie. Want er zijn altijd wel interessante dieren, bloemen of objecten in de buurt die toch echt veel leuker zijn als dat zwarte ding dat klikt. Toen wij een tijd terug een plaatje van een camera knuffel tegen kwamen op internet zagen we dit dan ook direct als iets om zelf te proberen. Een ontwerpje gemaakt, waarna Ester aan de slag ging met naald en draad om onze eigen Essenza Fotografie lens knuffel in elkaar te knutselen.

De eerste lens knuffels zijn een papegaai en een bij die op den duur vast en zeker gezelschap krijgen van een aantal vriendjes om alle baby’s en kinderen die voor onze lens mogen verschijnen mooi vast te leggen.

Tijdens de braderie op het Stadshagenfestival hebben wij kinderen een naam laten bedenken voor onze papegaai en de naam is geworden… Zilou!Making off
Benieuwd hoe één van onze lens knuffels gemaakt is? Hieronder staan een aantal foto’s van de making off van onze papegaai.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.