Day in the Life fotoreportage Assen – Michiel en Bettine

Day in the Life fotoreportage Assen – Michiel en Bettine

Day in the Life fotoreportage Assen – Michiel en Bettine. Alweer 6 jaar geleden mochten we de trouwdag van Michiel en Bettine vastleggen en in de tussentijd hadden we elkaar ook al eens weer gezien voor een familiefotoshoot. Wat is het dan ontzettend fijn om nu weer gevraagd te worden om een dagje uit het leven vast te leggen met een Day in the Life fotoreportage! En wat werd het een leuke ochtend! Zo mooi om de alledaagse momenten uit het gezin, het spelen van de kinderen, het plezier en de liefde vast te mogen leggen. En tijdens een wandeling nog even een serie ‘fotoshoot’ foto’s te kunnen maken. Een leuke combinatie van een lifestyle gezinsfotoshoot en Day in the Life reportage. Wat ons betreft één van de mooiste dingen om vast te leggen en altijd een geweldige herinnering voor later! Lieve Michiel en Bettine, geniet van deze mooie momenten ♡

Verhaaltje voorlezen en lekker buiten spelen!
We hadden in de ochtend afgesproken en ik (Miranda) stond rond 9 uur voor de deur. Ik was nog maar net binnen toen oudste dochter Milou enthousiast naar me begon te lachen. Ze had er zin in om op de foto te gaan. Ik kreeg een kopje koffie aangeboden en haalde ondertussen de camera’s alvast uit mijn tas. Zoon Quinn had ondertussen een boekje gepakt en wilde graag even lezen samen met zijn moeder en grote zus. Na het voorleesmoment konden Milou en Quinn niet wachten om lekker buiten te gaan spelen en dat mocht natuurlijk. Dus snel de laarsjes aan en lekker achter het huis op de step en loopfiets. Steeds wanneer ze voorbij kwamen keek Milou stiekem even naar binnen en ging Quinn extra hard op zijn loopfiets voorbij. Ze hadden de grootste lol. Tijd dus om ook lekker naar buiten te gaan en deze leuke speelmomenten tussen broer en zus vast te leggen. Michiel had ondertussen jongste dochter Romy opgehaald in de kinderwagen en al snel was de hele familie heerlijk buiten aan het spelen. Springen met mama op de trampoline, samen op papa springen en ondertussen keek Romy vanaf de schouders van Bettine goed wat haar broer en zus allemaal deden. Heerlijke gezinsmomenten!

        

Knuffelberen en puzzels
Na het buiten spelen wilden Milou en Quinn graag hun slaapkamers laten zien. Trots toonden ze hun eigen slaapkamer en hun favoriete speelgoed. In Milou haar kamer kreeg ik echt een rondleiding. Eerst de knuffels op het bed en nadat alle knuffelberen vakkundig van het bed gegooid waren, was het tijd ze te verhuizen naar een tipi tent. ‘Familie beer’ zoals Milou ze liefkozend noemde ging in de tent. Even later was dit spel alweer over en werd trots de rest van de kamer getoond, tot in de kledingkast aan toe. “Deze jurk heeft mama ook” vertelde ze terwijl ze een jurk aan een hanger in de kast liet zien. Na haar mooie kamer te hebben laten zien was het tijd om een mooie Dora puzzel te maken en kwam Quinn ook gezellig bij Milou op haar kamer spelen. Terwijl de oudste kinderen lekker aan het spelen waren op de slaapkamer van Milou, kreeg Romy een voeding. Een mooi rustmomentje en zo liefdevol hoe Bettina haar handje vast hield. Nadat Romy gedronken had merkte Bettine een vlek op haar rug. Doorgelekt! Michiel mocht de luier van de kleine meid verschonen en liep naar de douche. Toen ik langs liep zag ik een tafereeltje wat ik toch echt even vast moest leggen! Ook dit soort momenten hoort bij een Day in the Life reportage.

   

Lekker knuffelen en fruit eten
Nadat Romy mooie nieuwe kleertjes aan gekregen had en Michiel de oudste kinderen opgehaald had, gingen we een aantal gezinsfoto’s maken. Een fijn moment waarbij er tussen het maken van een aantal geposeerde foto’s door ook lekker geknuffeld werd. Daarna was het tijd om wat fruit te gaan eten. Er werd meloen en mango gesneden en ook Romy mocht een paar hapjes van het voor haar nieuwe fruithapje meloen proberen. Milou wilde dit graag aan haar geven en heel voorzichtig liet Milou haar kleine zusje de meloen proeven. Dat was even wennen! Romy was de hele tijd lief aan het lachen naar haar grote zus. Zo lief! Nadat iedereen wat gegeten en gedronken had mocht Romy nog even alleen op de foto en gingen de oudste kinderen nog even in de woonkamer spelen. Waarna iedereen zich klaar maakte om een stukje te gaan wandelen.

          

Rondje wandelen en de uitkijktoren
De step en loopfiets werden gepakt voor een rondje wandelen in de buurt. Ook al liep Michiel al snel met de loopfiets onder de arm, hoe herkenbaar! We kwamen leuke paden tegen om zo hard mogelijk overheen te rijden en een hoge uitkijktoren. Milou was als eerste bij de uitkijktoren en samen met haar vader en Quinn gingen ze naar boven. Na wat foto’s te hebben gemaakt vanaf de grond vroeg Milou door de kieren in de vloer door kijkend of ik ook naar boven kwam. Daar kon ik natuurlijk geen nee op zeggen en na een korte fotoserie hier liepen we weer verder. Michiel en Bettine wilden nog graag een aantal foto’s als gezin voor aan de muur. Er was een felle zon en weinig schaduwplekken, maar uiteindelijk vonden we een mooie plek. We maakten een aantal geposeerde foto’s en daarna kwamen er heel veel knuffels voorbij van Milou en Quinn. Lief! Na hier een serie foto’s gemaakt te hebben liepen we weer terug naar het huis. Lieve Michiel en Bettine, bedankt dat ik een ochtend in jullie leven vast heb mogen leggen! We wensen jullie heel veel geluk en liefde toe met jullie prachtige gezin! Geniet van de foto’s ♡

           

Day in the Life fotoreportage Assen

Een Day in the Life fotoreportage is het vastleggen van een dag(deel) uit jullie leven. Alledaagse momenten vastgelegd als herinnering voor later. Van knuffelmomenten tot de lunch, een boekje lezen, samen spelen, een fruithapje of een wandeling. Dingen die jullie altijd doen, maar eigenlijk vaak niet vastgelegd worden. En juist deze hele normale dingen zijn zo waardevol om later terug te zien. Foto’s waar jullie als gezin allemaal op staan, die jullie verhaal vertellen. Indien gewenst kunnen we tijdens de Day in the Life fotoreportage ook een serie ‘fotoshoot’ foto’s maken. Wat meer geposeerde foto’s om bijvoorbeeld aan de muur te hangen, naast alle lifestyle foto’s die we tijdens de Day in the Life fotoreportage maken. Bovenstaande gezinsfotoshoot is gemaakt in Assen. Tijdens een lifestyle gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin en leggen de momenten vast zoals ze op dat moment zijn. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een Day in the Life gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Day in the Life fotoreportage.

Ben je op zoek naar een Day in the Life fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel (of fotograaf Drenthe, fotograaf Overijssel of Noord-Oost Nederland)? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van liefdevolle fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.