Day in the Life Gezin Assen – Michiel en Bettine

Day in the Life Gezin Assen – Michiel en Bettine

Day in the Life Gezin Assen – Michiel en Bettine. Het is altijd zo leuk om gezinnen terug te zien en kinderen bijna op te zien groeien voor onze camera! Voor Michiel en Bettine mochten we de bruiloft vastleggen jaren geleden en inmiddels ook een aantal Day in the Life reportages maken. Tijdens deze reportage zijn fijne gezinsmomenten vastgelegd thuis en in een park in de buurt. Toen ik binnen kwam werd er al druk voorgelezen en het duurde niet lang voordat de twee dochters van het gezin hard achter elkaar aan het rennen waren door de woonkamer. Tikkie! Er werd volop gespeeld en de kinderen wilden hun slaapkamers laten zien. De lampen gingen uit en de discolamp met microfoon ging aan voor een echt optreden. Er werd buiten gesprongen op de trampoline, een grote spin gevonden waarmee echt even achter mama aan gerend moest worden, er werd een rondje gefietst en lekker fruit gegeten.

Bij het park renden de kinderen al vooruit naar de speeltoestellen. En toen bleek dat onder de kabelbaan een grote plas water lag, was dat dubbel pret! Allemaal wilden ze een keertje over het water naar de overkant en daarna was het natuurlijk heel leuk om met de laarzen aan door het water te lopen. Net iets te diep, dus die laarzen hadden niet zoveel nut. Al snel zaten ook die helemaal vol water! Het was een leuke middag en veel mooie alledaagse momenten om vast te leggen. Zo waardevol! Michiel en Bettine, bedankt dat ik deze momenten voor jullie mocht vastleggen!

Day in the Life Gezin

Een Day in the Life fotoreportage is het vastleggen van een dag(deel) uit jullie leven. Alledaagse momenten vastgelegd als herinnering voor later. Van knuffelmomenten tot de lunch, een boekje lezen, samen spelen, een fruithapje voor de baby of een wandeling met het hele gezin. Dingen die jullie altijd doen, maar eigenlijk vaak niet vastgelegd worden. En juist deze hele normale dingen zijn zo waardevol om later terug te zien. Foto’s waar jullie als gezin allemaal op staan, die jullie verhaal vertellen. Niet geposeerd, maar echte momenten uit het leven.

Indien gewenst kunnen we tijdens de Day in the Life fotoreportage ook een serie ‘fotoshoot’ foto’s maken. Wat meer geposeerde foto’s om bijvoorbeeld aan de muur te hangen, naast alle spontane lifestyle foto’s die we tijdens de Day in the Life fotoreportage maken.

Bovenstaande Day in the Life Gezin fotoreportage is gemaakt bij een gezin in Assen. Tijdens een lifestyle reportage leggen we de momenten vast zoals ze op dat moment zijn. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een Day in the Life fotoreportage? Kijk dan bij Day in the Life fotoreportage.

Ben je op zoek naar een Day in the Life fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel (of fotograaf Drenthe, fotograaf Overijssel of Noord-Oost Nederland)? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van liefdevolle fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.