Day in the Life Hoogeveen – Andy en Linda

Day in the Life Hoogeveen – Andy en Linda

Day in the Life fotoreportage Hoogeveen | Andy en Linda. Wat was het een geweldige dag, of eigenlijk dagen, om vast te leggen bij mijn schoonzus Linda, haar man Andy en hun prachtige gezin thuis! ‘Welkom bij ons thuis’ was te lezen op een bordje in de tuin, er stonden laarzen naast de deur, paarden in de wei en van ver was het gelach van de kinderen al te horen. Daar wordt je toch meteen blij van! Dochters Faylien en Liva waren achter in de tuin bij de kippen en ook Linda liep die kant op, om vervolgens naar het moestuintje te gaan om daar wat lekkers uit te halen voor de konijnen. Liva ging met een komkommer en wat sla naar de konijnen om ze te voeren. Faylien kwam ook even kijken naar hoe alles er in de moestuin bij stond. Ze legde me uit wat er nu allemaal stond, hoe het daarmee ging en ze kon daar al heel veel over vertellen!

Heerlijk spelen op de netschommel werd daarna gevolgd door mama even helpen met de was. Heel geconcentreerd werden de eigen kledingstukken één voor één opgehangen. En daarna was het tijd voor een lekker broodje met knakworst, die Faylien in de neus van haar vader probeerde te duwen en daar vooral zelf de grootste lol om had. Heerlijke momentjes!

Echte zusjes…

Na het eten gingen de meiden even ieder hun eigen weg. Liva aan tafel spelend met een theesetje en Faylien speelde even in de tuin. Tot ze terug kwam om een klein theekopje van Liva te pakken en het water wat daarin zat al lachend op de grond te gooien… Dat kon Liva niet waarderen en dat merkte Faylien dan ook snel genoeg. ‘Dat is echt Liva’ zei Linda later toen ze de bewuste foto zag. Echte zusjes zullen we maar zeggen…

Zusjes die de rest van de dag vooral heel lief met elkaar speelden en de grootste lol hadden samen. De paarden kregen nog een lekker appeltje, er werd met een vliegtuigje gevolgen in de tuin en een frisse duik genomen in het zwembad. Puur plezier!

 

Die middag zou er geen paard meer gereden worden, maar omdat dit wel een mooi moment was om ook wat foto’s van te maken, kwam ik een andere dag in de avond nog een keertje terug om ook hier wat van vast te leggen. Het voordeel van een Day in the Life fotoreportage waarbij er een dagdeel of meerdere dagdelen vastgelegd worden. Daarmee kunnen we een Day in the Life fotoreportage in overleg prima opdelen in 2 dagdelen op verschillende dagen. Lieve Linda, Andy, Faylien en Liva, wat vond ik het leuk om een dag uit jullie leven vast te mogen leggen! Heerlijke momenten en mooie herinneringen voor later. Geniet van jullie foto’s!

Day in the Life fotoreportage Hoogeveen

Een Day in the Life fotoreportage is het vastleggen van een dag(deel) uit jullie leven. Alledaagse momenten vastgelegd als herinnering voor later. Van knuffelmomenten tot de lunch, een boekje lezen, samen spelen, een fruithapje voor de baby of een wandeling met het hele gezin. Dingen die jullie altijd doen, maar eigenlijk vaak niet vastgelegd worden. En juist deze hele normale dingen zijn zo waardevol om later terug te zien. Foto’s waar jullie als gezin allemaal op staan, die jullie verhaal vertellen. Niet geposeerd, maar echte momenten uit het leven.

Indien gewenst kunnen we tijdens de Day in the Life fotoreportage ook een serie ‘fotoshoot’ foto’s maken. Wat meer geposeerde foto’s om bijvoorbeeld aan de muur te hangen, naast alle spontane lifestyle foto’s die we tijdens de Day in the Life fotoreportage maken.

Bovenstaande gezinsfotoshoot is gemaakt in Hoogeveen. Tijdens een lifestyle gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin en leggen de momenten vast zoals ze op dat moment zijn. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een Day in the Life gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Day in the Life fotoreportage.

Ben je op zoek naar een Day in the Life fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel (of fotograaf Drenthe, fotograaf Overijssel of Noord-Oost Nederland)? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van liefdevolle fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.