Day in the Life fotoreportage Ommen – Vivienne en Remco

Day in the Life fotoreportage Ommen – Vivienne en Remco

Day in the Life fotoreportage Ommen – Vivienne en Remco. Het is altijd leuk om terug te komen bij mensen die al eerder een fotoshoot hebben laten maken! Voor Vivienne en Remco mochten we dit keer een Day in the Life fotoreportage maken. Een dagdeel uit het leven van het gezin vastgelegd. Trots lieten Lotte en Kai me meteen de kippen zien die achter het huis liepen, waarna we een rondje gingen lopen. Naar het bos vlakbij waar de kinderen vaak kwamen. Er werd meteen enthousiast gebruik gemaakt van het trimparcours en vooral Lotte rende steeds alvast ver vooruit. Tussendoor hebben we nog wat foto’s gemaakt van het gezin, van de kinderen alleen en hielp Lotte me met het vastleggen van haar ouders. Zij vertelde wat Vivienne en Remco moesten doen. En zij en Kai hadden de grootste lol toen ze de opdracht gaf voor een kusje. Wel fijn zo’n goede hulp! Na heel wat sporten, klimmen en klauteren was het tijd om terug naar huis te lopen voor wat drinken en een spelletje. Heel geconcentreerd werd het spelletje UNO aan de keukentafel gespeeld, gevolgd door een potje poolen in de kelder. De ouders met een keu en de kinderen die gewoon met de hand de ballen fanatiek gooiden. Toen de winnaar bekend was lieten Lotte en Kai vol trots hun slaapkamers zien. En demonstreerde Lotte dat vanuit de vensterbank een bijzonder effect te zien was wanneer je door het gordijn richting de lamp keek. Dat was nieuw voor haar vader die dit ook even moest proberen. Ondertussen rende Kai nog vol energie door de kamer. En ook later beneden werd er nog even op de bank gesprongen voordat de televisie aan ging. Paw Patrol was erop en samen met hun ouders keken Lotte en Kai hier aandachtig naar. Vivienne en Lotte gingen daarna samen pannenkoeken ophalen, uitgezwaaid door Kai die nog even een dikke ‘raamknuffel’ wilde. Toen de pannenkoeken er waren en druk versierd werden aan tafel, was het voor mij tijd om weer te gaan.

Vivienne en Remco bedankt dat ik deze mooie momenten van jullie gezin voor jullie vast mocht leggen!

day in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenlieveheersbeestjeday in the life fotoreportage ommenuno spelenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenbiljart jongenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenday in the life fotoreportage ommenpannenkoeken etenpannenkoeken eten

Day in the Life fotoreportage Ommen

Een Day in the Life fotoreportage is het vastleggen van een dag(deel) uit jullie leven. Alledaagse momenten vastgelegd als herinnering voor later. Van knuffelmomenten tot de lunch, een boekje lezen, samen spelen, een fruithapje of een wandeling. Dingen die jullie altijd doen, maar eigenlijk vaak niet vastgelegd worden. En juist deze hele normale dingen zijn zo waardevol om later terug te zien. Foto’s waar jullie als gezin allemaal op staan, die jullie verhaal vertellen. Indien gewenst kunnen we tijdens de Day in the Life fotoreportage ook een serie ‘fotoshoot’ foto’s maken. Wat meer geposeerde foto’s om bijvoorbeeld aan de muur te hangen, naast alle lifestyle foto’s die we tijdens de Day in the Life fotoreportage maken. Bovenstaande gezinsfotoshoot is gemaakt in Ommen. Tijdens een lifestyle gezinsfotoshoot maken we foto’s van jullie kind(eren), ouder(s) en het complete gezin en leggen de momenten vast zoals ze op dat moment zijn. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een Day in the Life gezinsfotoshoot? Kijk dan bij Day in the Life fotoreportage.

Ben je op zoek naar een Day in the Life fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel (of fotograaf Drenthe, fotograaf Overijssel of Noord-Oost Nederland)? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van liefdevolle fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.