Day in the Life Verjaardag

Day in the Life Verjaardag

Day in the Life Verjaardag | Wat mogen we toch op prachtige locaties de mooiste momenten vastleggen! Zoals deze Day in the Life foto sfeerimpressie van een verjaardag bij Restaurant de Lindenhof in Giethoorn. Een prachtige locatie en wat een heerlijke kunstwerkjes kwamen er uit de keuken! Hier alleen een preview van de locatie en details. Maar tijdens een Day in the Life fotoreportage van een verjaardag worden er uiteraard ook heel veel foto’s gemaakt van de gasten en alle gebeurtenissen. Een mooie herinnering voor later!

De Lindenhof GiethoornDe Lindenhof GiethoornDe Lindenhof GiethoornEten bij de Lindenhof in Giethoornbij op een bloemRestaurant de Lindenhof in GiethoornDay in the life verjaardagday in the life verjaardag

Day in the Life Verjaardag

Een Day in the Life fotoreportage is het vastleggen van een dag(deel) uit jullie leven. Alledaagse momenten vastgelegd als herinnering voor later. Van knuffelmomenten tot de lunch, een boekje lezen, samen spelen, een fruithapje voor de baby of een wandeling met het hele gezin. Dingen die jullie altijd doen, maar eigenlijk vaak niet vastgelegd worden. En juist deze hele normale dingen zijn zo waardevol om later terug te zien. Foto’s waar jullie als gezin allemaal op staan, die jullie verhaal vertellen. Niet geposeerd, maar echte momenten uit het leven.

Indien gewenst kunnen we tijdens de Day in the Life fotoreportage ook een serie ‘fotoshoot’ foto’s maken. Wat meer geposeerde foto’s om bijvoorbeeld aan de muur te hangen, naast alle spontane lifestyle foto’s die we tijdens de Day in the Life fotoreportage maken.

Bovenstaande fotoreportage is gemaakt bij de Lindenhof in Giethoorn. Tijdens een lifestyle reportage leggen we de momenten vast zoals ze op dat moment zijn. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een Day in the Life fotoreportage? Kijk dan bij Day in the Life fotoreportage.

Ben je op zoek naar een Day in the Life fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel (of fotograaf Drenthe, fotograaf Overijssel of Noord-Oost Nederland)? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van liefdevolle fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.