Day in the Life fotoreportage

Een Day in the Life fotoreportage geeft een mooie herinnering aan een dag in jullie leven. Geen geposeerde foto’s, maar momenten vastgelegd zoals ze zijn, bij jullie thuis in de vertrouwde omgeving. De gewoontes, hoe jullie met elkaar omgaan, spelen van de kinderen, het voorlezen voor het slapen gaan of een stukje wandelen. Ook te boeken voor bijv. een dag in de kraamweek of op bezoek bij opa en oma.

Bijzondere gewone momenten van nu die een dierbare herinnering zijn voor later.


Om deze bijzondere momenten uit je leven terug te kijken en te herinneren ontvangen jullie bij alle Day in the Life fotoreportages jullie dag in digitale foto’s (in hoge resolutie) en een luxe foto album in het formaat 15 x 15 cm.


Eén van ons (Ester of Miranda) maakt de fotoreportage voor jullie en legt een halve of een hele dag in jullie leven vast. Want ook alle kleine, mooie, bijzondere en ook normale momenten in jullie leven zijn het waard om vast te leggen. En een geweldige herinnering voor later!

Day in the Life reportage

Voor het vastleggen van alledaagse bijzondere momenten.
day in the life reportage

Day in the Life: Gezin

Een dag vastgelegd bij jullie thuis. Alle mooie momenten, die misschien niet eens zo bijzonder lijken, maar wel heel speciaal zijn om vast te leggen. Een herinnering voor later hoe alles thuis ging. Samen dingen doen, koken, eten, spelletjes doen, bedtijd van de kind(eren). Alle mooie bijzondere momentjes samen. Eén van ons legt dit een dagje voor jullie vast.

kraamreportage

Day in the Life: Kraamweek

Een dag in de kraamweek vastgelegd. Die eerste week nadat jullie kindje geboren is, is zo speciaal. De eerste keer in bad, (borst)voeding, wegen, knuffelen met jullie baby, beschuit met muisjes, kraamvisite, verschonen, … Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Heel veel mooie en bijzondere momenten die het waard zijn om vastgelegd te worden. Een mooie herinnering voor later. Eén van ons legt een dag in de kraamweek voor jullie vast.

day in the life reportage met oma

Day in the Life: Bij opa en oma

Je kind(eren) is/zijn vast dol op hun opa en oma, en andersom! Het is zo mooi om deze momenten samen met opa en oma vast te leggen. Een mooi cadeau voor opa en oma en een geweldige herinnering voor je kind(eren) wanneer zij ouder worden. De fotosessie kan bij jullie thuis gemaakt worden wanneer opa en oma op bezoek komen, maar kan ook bij opa en oma thuis, of op een andere locatie plaatsvinden. Eén van ons komt de mooie momenten tussen opa en oma en de kleinkinderen vastleggen.

Day in the life fotoshoot

Day in the Life: Dagje weg

Samen met je kind(eren) een dagje weg is al leuk, en natuurlijk maak je op zo’n dag zelf ook veel foto’s. Maar hoe leuk is het wanneer jullie dagje weg vastgelegd wordt terwijl jullie er samen volop van genieten! Zo staan jullie allemaal op de foto en dit geeft ontzettend veel mooie familie momenten vol plezier, die het waard zijn om vast te leggen! Eén van ons gaat met jullie mee tijdens het dagje weg en maakt voor jullie een mooie, spontane fotoreportage.

eerste hapjes baby

Day in the Life: Baby’s eerste hapjes

Een echte mijlpaal! De eerste hapjes van je kindje. En vaak levert dit ook hele leuke (en grappige) reacties op. Heerlijke herinneringen voor later! Een Baby’s eerste hapjes fotoreportage combineren we met een lifestyle gezinsfotoshoot.

day in the life paardrijden

Day in the Life: Anders

Bij deze Day in your Life fotoreportage mag je zelf met een idee komen voor een fotoreportage. Een bijzondere gebeurtenis in je leven die je graag vastgelegd wilt hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de dag dat je kind gedoopt wordt, een diploma uitreiking, voorbereiding van een reis, enz. Dit kan echt van alles zijn waar je een mooie en waardevolle herinnering van wilt hebben voor later.

Foto pakketten

Combineer jullie fotoreportage met digitale foto’s & extra’s

Day in the life fotoreportage

  • Dag in jullie leven vastgelegd
  • Keuze uit alle “Day in the Life” fotoshoots
  • Aantal uren: 3 uur fotografie
  • Alle foto’s in hoge resolutie als download (Minimaal 50 foto’s)
  • Luxe foto album 15 x 15 cm | 12 pagina’s

€ 425,00

Binnen 6 tot 8 weken na na de fotoreportage zijn de foto’s klaar en ontvangen jullie de foto’s. Ook ontvang je een link en wachtwoord voor een persoonlijke online foto gallery waar de foto’s op staan en waar je eventueel foto afdrukken kan bestellen op foto papier, canvas, plexiglas, aluminium of hout.


De kosten van de fotoreportage zijn gebaseerd op onze uren fotografie tijdens het maken van de reportage, de tijd van de selectie en nabewerking van de foto’s, het maken van het ontwerp van de pagina’s in het album, het samenstellen en bestellen van het foto album, het afdrukken van de foto’s in het accordeonboekje en samenstellen van jullie foto pakket. We besteden veel tijd en zorg aan iedere fotoreportage zodat je nog heel lang kan genieten van de foto’s. Om het beste resultaat te kunnen bieden investeren we voortdurend in professionele apparatuur zoals camera’s, flitsers, voldoende geheugenkaartjes, accu’s en batterijen, back-up apparatuur en bijvoorbeeld de juiste softwareprogramma’s voor het bewerken van de foto’s en het maken van het ontwerp van het foto album.


Alle prijzen zijn inclusief btw en eventuele verzendkosten. De reiskosten zijn tot 25 kilometer vanaf Meppel of Hoogeveen inbegrepen. Daarna is dit 0,25 euro per kilometer.

Uitgelicht

Bekijk voorbeelden van Day in the Life
Laat liefdevolle foto’s maken als herinnering voor later.